Revista Design
Revista Design
Paketimi Për Produktet Për Fëmijë

HUSHBEBE

Paketimi Për Produktet Për Fëmijë Sipas studimit, qytetarët e moshuar që janë një lojtar i madh në tregun e çerdheve preferojnë produkte të modeluar nga natyra. Si strategji, ajo përzgjodhi mënyrën se si ata mund të ndiejnë drejtpërdrejt natyrën dhe argëtimin kur sapo arritën në seksionin e çerdheve në treg që tashmë është i ngopur me produkte organike dhe eko-miqësore për fëmijë në Kore. Kjo paketim e bën një mal të madh në forma të ndryshme kur ato janë të ngarkuara për shitje, duke treguar male me ngjyra të ndryshme për sezonin. Gjithashtu, kjo paketim sezonal i foshnjës funksionon si lodra për fëmijë, në mënyrë që gjyshërit të mos kenë nevojë për të blerë blloqe për lodra për fëmijë.

Emri i Projektit : HUSHBEBE, Emri i stilistëve : Sook Ko, Emri i klientit : Sejong University.

HUSHBEBE Paketimi Për Produktet Për Fëmijë

Ky dizajn i shkëlqyeshëm është një fitues i çmimit të dizajnit të bronzit në konkursin e arkitekturës, ndërtesës dhe strukturës. Ju patjetër që duhet të shihni portofolin e projektuesve të projektuesve çmim bronzi për të zbuluar shumë arkitektura të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese, ndërtimi dhe krijimi i strukturave.

Dizajni i ditës

Dizajn i mahnitshëm. Dizajn i mirë. Dizajni më i mirë.

Modelet e mira krijojnë vlerë për shoqërinë. Do ditë kemi një projekt të veçantë të projektimit që demonstron përsosmëri në dizajn. Sot, ne jemi të kënaqur të shfaqim një model fitues të çmimeve që bën një ndryshim pozitiv. Do të shfaqim modele më të shkëlqyera dhe inspiruese çdo ditë. Sigurohuni që të na vizitoni çdo ditë për të shijuar produkte dhe projekte të reja të dizajnit të mirë nga dizajnerët më të mëdhenj në të gjithë botën.