Revista Design
Revista Design
Dizajni I Brendshëm I Restorantit

RICO Spanish Dining

Dizajni I Brendshëm I Restorantit Koncepti i përbashkët është "tradicional dhe i papritur", me fjalë të tjera, "traditë dhe e paparashikueshme". Dhe raporti është "tradita 8: e paparashikueshme 2". Ne së bashku me klientin tonë vendosëm këtë rregull (raportin), dhe kemi arritur një rezultat të suksesshëm. Ne ishim në gjendje të krijonim një sens uniteti përkundër krijimit të skenave të ndryshme në një restorant. Duke lidhur ndjenjat ekzotike nga origjinalet dhe modelet tona të momentit çojnë në këtë rezultat.

Emri i Projektit : RICO Spanish Dining, Emri i stilistëve : Aiji Inoue, Emri i klientit : RICO Spanish Dining.

RICO Spanish Dining Dizajni I Brendshëm I Restorantit

Ky dizajn i mirë është një fitues i çmimit të dizajnit në konkursin e dizajnit të paketimit. Ju patjetër që duhet të shihni portofolin e projektuesve të dizajnuesve fitues të çmimeve për të zbuluar shumë vepra të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese të paketimit.

Dizajni i ditës

Dizajn i mahnitshëm. Dizajn i mirë. Dizajni më i mirë.

Modelet e mira krijojnë vlerë për shoqërinë. Do ditë kemi një projekt të veçantë të projektimit që demonstron përsosmëri në dizajn. Sot, ne jemi të kënaqur të shfaqim një model fitues të çmimeve që bën një ndryshim pozitiv. Do të shfaqim modele më të shkëlqyera dhe inspiruese çdo ditë. Sigurohuni që të na vizitoni çdo ditë për të shijuar produkte dhe projekte të reja të dizajnit të mirë nga dizajnerët më të mëdhenj në të gjithë botën.