Revista Design
Revista Design
Dizajni I Ekspozitës

Mercedes-Benz Russia

Dizajni I Ekspozitës Ideja kryesore e konceptimit estetik të qëndrimit të Mercedes-Benz Rusia SAO është imazhi i rrugës gjarpëruese. Shprehet me vija të thyer pista në dysheme, në tavan dhe në muret e kabinës. Ajo konceptualisht integron të gjitha pjesët e kabinës dhe organizon trajektoren për ecjen e vizitorëve në stendë.

Emri i Projektit : Mercedes-Benz Russia, Emri i stilistëve : Viktor Bilak, Emri i klientit : EXPOLEVEL.

Mercedes-Benz Russia Dizajni I Ekspozitës

Ky dizajn i mirë është një fitues i çmimit të dizajnit në konkursin e dizajnit të paketimit. Ju patjetër që duhet të shihni portofolin e projektuesve të dizajnuesve fitues të çmimeve për të zbuluar shumë vepra të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese të paketimit.

Dizajni i ditës

Dizajn i mahnitshëm. Dizajn i mirë. Dizajni më i mirë.

Modelet e mira krijojnë vlerë për shoqërinë. Do ditë kemi një projekt të veçantë të projektimit që demonstron përsosmëri në dizajn. Sot, ne jemi të kënaqur të shfaqim një model fitues të çmimeve që bën një ndryshim pozitiv. Do të shfaqim modele më të shkëlqyera dhe inspiruese çdo ditë. Sigurohuni që të na vizitoni çdo ditë për të shijuar produkte dhe projekte të reja të dizajnit të mirë nga dizajnerët më të mëdhenj në të gjithë botën.