Revista Design
Revista Design
Karrocë Djathi Të Ftohtë

Keza

Karrocë Djathi Të Ftohtë Patrick Sarran krijoi karrocën e djathit Keza në vitin 2008. Kryesisht një mjet, kjo karrocë duhet të ngjallë edhe kureshtjen e darkës. Kjo arrihet me anë të një strukture druri të stilizuar të lakuar të montuar në rrota industriale. Me hapjen e qepenit dhe vendosjen e rafteve të saj të brendshme, karroca zbulon një tabelë të madhe prezantimesh të djathrave të pjekur. Duke përdorur këtë mbështetje fazore, kamerieri mund të përdorë gjuhën e duhur të trupit.

Emri i Projektit : Keza, Emri i stilistëve : Patrick Sarran, Emri i klientit : QUISO SARL.

Keza Karrocë Djathi Të Ftohtë

Ky dizajn i shkëlqyeshëm është një fitues i çmimit të dizajnit të artë në produktet e ndriçimit dhe konkursin për projektet e ndriçimit. Ju patjetër që duhet të shihni një portofol të artë të projektuesve të çmimeve për të zbuluar shumë produkte të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese të ndriçimit dhe veprat e projektimit të projekteve të ndriçimit.

Dizajni i ditës

Dizajn i mahnitshëm. Dizajn i mirë. Dizajni më i mirë.

Modelet e mira krijojnë vlerë për shoqërinë. Do ditë kemi një projekt të veçantë të projektimit që demonstron përsosmëri në dizajn. Sot, ne jemi të kënaqur të shfaqim një model fitues të çmimeve që bën një ndryshim pozitiv. Do të shfaqim modele më të shkëlqyera dhe inspiruese çdo ditë. Sigurohuni që të na vizitoni çdo ditë për të shijuar produkte dhe projekte të reja të dizajnit të mirë nga dizajnerët më të mëdhenj në të gjithë botën.