Revista Design
Revista Design
Lodër

Sofia

Lodër Dizajni u frymëzua nga një karrocë prej druri sllovene e shekullit XIX për kukulla. Sfida e paraqitur para stilistëve ishte ajo e marrjes së një lodre e cila është shekullore, duke i dhënë përsëri qëllim, duke e bërë atë tërheqës, të dobishëm, interesante për një dizajn, të ndryshëm dhe mbi të gjitha të thjeshtë dhe elegante. Autorët hartuan një krevat fëmijësh modern të lëvizshëm për kukulla. Ata dolën me një formë organike, duke ilustruar butësinë e marrëdhënies midis një fëmije dhe një lodër për fëmijë. Në thelb është bërë nga druri dhe tekstili. Mund të përdoret për të fjetur, transportuar dhe ruajtur kukulla. Kjo lodër inkurajon lojën sociale.

Emri i Projektit : Sofia, Emri i stilistëve : Klavdija Höfler and Matej Höfler, Emri i klientit : kukuLila.

Sofia Lodër

Ky dizajn i shkëlqyeshëm është një fitues i çmimit të dizajnit të bronzit në konkursin e arkitekturës, ndërtesës dhe strukturës. Ju patjetër që duhet të shihni portofolin e projektuesve të projektuesve çmim bronzi për të zbuluar shumë arkitektura të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese, ndërtimi dhe krijimi i strukturave.

Dizajni i ditës

Dizajn i mahnitshëm. Dizajn i mirë. Dizajni më i mirë.

Modelet e mira krijojnë vlerë për shoqërinë. Do ditë kemi një projekt të veçantë të projektimit që demonstron përsosmëri në dizajn. Sot, ne jemi të kënaqur të shfaqim një model fitues të çmimeve që bën një ndryshim pozitiv. Do të shfaqim modele më të shkëlqyera dhe inspiruese çdo ditë. Sigurohuni që të na vizitoni çdo ditë për të shijuar produkte dhe projekte të reja të dizajnit të mirë nga dizajnerët më të mëdhenj në të gjithë botën.