Revista Design
Revista Design
Llamba Varëse

Vector equilibrium

Llamba Varëse Ekuilibri Vektor është një ndriçim varëse dhe modulare me një sistem karrige. Shkëlqimi është i kontrollueshëm nga modulimi. Vazo qelqi sferike që shërben si kundërpeshë mund të përmbajë elemente të ndryshme dekorative. Në formën e saj të vendosur, modeli shndërrohet në një kubiktehedron. Kontraktuar ajo shndërrohet në një icosahedron. Në të dy rastet, llamba e dritës ndodhet në qendër të ndriçimit dhe jep përmasa të mira. Ndriçimi mund të dërgohet në një paketim piramidal.

Emri i Projektit : Vector equilibrium, Emri i stilistëve : Nicolas Brevers,, Emri i klientit : Gobo.

Vector equilibrium Llamba Varëse

Ky dizajn i mirë është një fitues i çmimit të dizajnit në konkursin e dizajnit të paketimit. Ju patjetër që duhet të shihni portofolin e projektuesve të dizajnuesve fitues të çmimeve për të zbuluar shumë vepra të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese të paketimit.

Dizajni i ditës

Dizajn i mahnitshëm. Dizajn i mirë. Dizajni më i mirë.

Modelet e mira krijojnë vlerë për shoqërinë. Do ditë kemi një projekt të veçantë të projektimit që demonstron përsosmëri në dizajn. Sot, ne jemi të kënaqur të shfaqim një model fitues të çmimeve që bën një ndryshim pozitiv. Do të shfaqim modele më të shkëlqyera dhe inspiruese çdo ditë. Sigurohuni që të na vizitoni çdo ditë për të shijuar produkte dhe projekte të reja të dizajnit të mirë nga dizajnerët më të mëdhenj në të gjithë botën.