Revista Design
Revista Design
Posteri

County Fair Charity Fundraiser

Posteri Koktej Kundër Kancerit organizon një ngjarje vjetore për mbledhjen e fondeve për të mbledhur donacione për përfituesit e saj. Tema e veprimtarisë 2015 ishte qarku i drejtë. Ky poster i mëndafshit me dy ngjyra u var në qytet dhe ftoi mysafirë të mësojnë një vallëzim katror dhe kokteje ngrohjeje të zorrëve për një kauzë të mirë. Dizajni referon një indigo të cilësisë së mirë Bandana dhe përfshin simbolin e shiritit të vetëdijes në shtyp.

Emri i Projektit : County Fair Charity Fundraiser, Emri i stilistëve : Kathy Mueller, Emri i klientit : Kathy Mueller.

County Fair Charity Fundraiser Posteri

Ky dizajn i shkëlqyeshëm është një fitues i çmimit të dizajnit të bronzit në konkursin e arkitekturës, ndërtesës dhe strukturës. Ju patjetër që duhet të shihni portofolin e projektuesve të projektuesve çmim bronzi për të zbuluar shumë arkitektura të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese, ndërtimi dhe krijimi i strukturave.

Dizajni i ditës

Dizajn i mahnitshëm. Dizajn i mirë. Dizajni më i mirë.

Modelet e mira krijojnë vlerë për shoqërinë. Do ditë kemi një projekt të veçantë të projektimit që demonstron përsosmëri në dizajn. Sot, ne jemi të kënaqur të shfaqim një model fitues të çmimeve që bën një ndryshim pozitiv. Do të shfaqim modele më të shkëlqyera dhe inspiruese çdo ditë. Sigurohuni që të na vizitoni çdo ditë për të shijuar produkte dhe projekte të reja të dizajnit të mirë nga dizajnerët më të mëdhenj në të gjithë botën.