Revista Design
Revista Design
Ndriçimi I Biçikletave

Safira Griplight

Ndriçimi I Biçikletave SAFIRA është frymëzuar nga qëllimi i zgjidhjes së aksesorëve të çrregullt në shiritin e makinës për çiklistët modernë. Duke integruar llambën e përparme dhe treguesin e drejtimit në modelin e rrokjes arrijnë shkëlqyeshëm objektivin. Gjithashtu duke shfrytëzuar hapësirën e shiritit të zbrazët si kabina e baterive maksimizon kapacitetin e energjisë elektrike. Për shkak të kombinimit të rrokjes, dritës së biçikletës, treguesit të drejtimit dhe kabinës së baterisë së shiritit, SAFIRA bëhet sistemi më i fuqishëm ndriçues i biçikletave.

Emri i Projektit : Safira Griplight, Emri i stilistëve : Chou-Hang, Yang, Emri i klientit : LEXDESIGN.

Safira Griplight Ndriçimi I Biçikletave

Ky dizajn i shkëlqyeshëm është një fitues i çmimit të dizajnit të artë në produktet e ndriçimit dhe konkursin për projektet e ndriçimit. Ju patjetër që duhet të shihni një portofol të artë të projektuesve të çmimeve për të zbuluar shumë produkte të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese të ndriçimit dhe veprat e projektimit të projekteve të ndriçimit.

Dizajni i ditës

Dizajn i mahnitshëm. Dizajn i mirë. Dizajni më i mirë.

Modelet e mira krijojnë vlerë për shoqërinë. Do ditë kemi një projekt të veçantë të projektimit që demonstron përsosmëri në dizajn. Sot, ne jemi të kënaqur të shfaqim një model fitues të çmimeve që bën një ndryshim pozitiv. Do të shfaqim modele më të shkëlqyera dhe inspiruese çdo ditë. Sigurohuni që të na vizitoni çdo ditë për të shijuar produkte dhe projekte të reja të dizajnit të mirë nga dizajnerët më të mëdhenj në të gjithë botën.