Revista Design
Revista Design
Ndriçimi I Biçikletave

Astra Stylish Bike Lamp

Ndriçimi I Biçikletave Astra është një llambë me biçikletë me stil të vetëm dhe me trup të integruar revolucionar të aluminit. Astra kombinon në mënyrë të përkryer trupin e fortë dhe të lehtë në një rezultat të pastër dhe elegant. Krahu i vetëm alumini anësor jo vetëm i qëndrueshëm, por gjithashtu le Astra të noton në mes të shiritit, i cili siguron gamën më të gjerë të rrezeve. Astra ka një linjë të përsosur të ndërprerë, rrezja nuk do të shkaktojë shkëlqim te njerëzit në anën tjetër të rrugës. Astra i jep biçikletës një palë sy të shndritshëm të lehtësojë rrugën.

Emri i Projektit : Astra Stylish Bike Lamp, Emri i stilistëve : Chou-Hang, Yang, Emri i klientit : LEXDESIGN.

Astra Stylish Bike Lamp Ndriçimi I Biçikletave

Ky dizajn i mahnitshëm është një fitues i çmimit të dizajnit argjendi në konkursin e dizajnit të modës, veshjeve dhe veshjeve. Ju patjetër që duhet të shihni portofolin e stilistëve të argjendtë të dizajnuesve për të zbuluar shumë vepra të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese të veshjeve dhe veshjeve.

Dizajni i ditës

Dizajn i mahnitshëm. Dizajn i mirë. Dizajni më i mirë.

Modelet e mira krijojnë vlerë për shoqërinë. Do ditë kemi një projekt të veçantë të projektimit që demonstron përsosmëri në dizajn. Sot, ne jemi të kënaqur të shfaqim një model fitues të çmimeve që bën një ndryshim pozitiv. Do të shfaqim modele më të shkëlqyera dhe inspiruese çdo ditë. Sigurohuni që të na vizitoni çdo ditë për të shijuar produkte dhe projekte të reja të dizajnit të mirë nga dizajnerët më të mëdhenj në të gjithë botën.