Revista Design
Revista Design
Transformimi Dixhital

Tigi

Transformimi Dixhital Një nga entitetet më ikonike në modën e flokëve është gati të ndërmarrë një hap të guximshëm në rëndësinë dixhitale. Ripërtëritja e niveleve të profesionistëve dot com dhe serive të Tigi Color Copyright u menaxhua duke ndërthurur përmbajtje të lëvruara, të krijuara nga artistët, përfshirjen e fotografëve bashkëkohorë dhe akoma shprehje të dizajnit të padukshëm në dixhital. Kontraste të shkëlqyera, por të mprehta midis teknikave dhe artizanatit. Më në fund duke udhëhequr Tigi përmes një qasje të shëndetshme hap pas hapi në transformimin e vërtetë dixhital nga 0 në 100.

Emri i Projektit : Tigi, Emri i stilistëve : Fayssal Loussaief, Emri i klientit : Unilever UK TIGI.

Tigi Transformimi Dixhital

Ky dizajn i shkëlqyeshëm është një fitues i çmimit të dizajnit të artë në produktet e ndriçimit dhe konkursin për projektet e ndriçimit. Ju patjetër që duhet të shihni një portofol të artë të projektuesve të çmimeve për të zbuluar shumë produkte të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese të ndriçimit dhe veprat e projektimit të projekteve të ndriçimit.

Dizajni i ditës

Dizajn i mahnitshëm. Dizajn i mirë. Dizajni më i mirë.

Modelet e mira krijojnë vlerë për shoqërinë. Do ditë kemi një projekt të veçantë të projektimit që demonstron përsosmëri në dizajn. Sot, ne jemi të kënaqur të shfaqim një model fitues të çmimeve që bën një ndryshim pozitiv. Do të shfaqim modele më të shkëlqyera dhe inspiruese çdo ditë. Sigurohuni që të na vizitoni çdo ditë për të shijuar produkte dhe projekte të reja të dizajnit të mirë nga dizajnerët më të mëdhenj në të gjithë botën.