Revista Design
Revista Design
Promovimi I Ngjarjeve

Typographic Posters

Promovimi I Ngjarjeve Posterat tipografikë janë një koleksion i posterave të bëra gjatë vitit 2013 dhe 2015. Ky projekt përfshin përdorimin eksperimental të tipografisë përmes përdorimit të linjave, modeleve dhe perspektivës izometrike që gjenerojnë një përvojë unike perceptuese. Secila prej këtyre posterave paraqet një sfidë për të komunikuar me përdorimin e vetëm të tipit. 1. Poster për të festuar 40 vjetorin e Felix Beltran. 2. Poster për të festuar 25 vjetorin e Institutit Gestalt. 3. Poster për të protestuar për humbjen e 43 studentëve në Meksikë. 4. Posteri për konferencën e projektimit Passion & Design V. 5. Trembëdhjetë Tingulli i Julian Carillo.

Emri i Projektit : Typographic Posters, Emri i stilistëve : Manuel Guerrero, Emri i klientit : BlueTypo.

Typographic Posters Promovimi I Ngjarjeve

Ky dizajn i mahnitshëm është një fitues i çmimit të dizajnit argjendi në konkursin e dizajnit të modës, veshjeve dhe veshjeve. Ju patjetër që duhet të shihni portofolin e stilistëve të argjendtë të dizajnuesve për të zbuluar shumë vepra të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese të veshjeve dhe veshjeve.

Dizajni i ditës

Dizajn i mahnitshëm. Dizajn i mirë. Dizajni më i mirë.

Modelet e mira krijojnë vlerë për shoqërinë. Do ditë kemi një projekt të veçantë të projektimit që demonstron përsosmëri në dizajn. Sot, ne jemi të kënaqur të shfaqim një model fitues të çmimeve që bën një ndryshim pozitiv. Do të shfaqim modele më të shkëlqyera dhe inspiruese çdo ditë. Sigurohuni që të na vizitoni çdo ditë për të shijuar produkte dhe projekte të reja të dizajnit të mirë nga dizajnerët më të mëdhenj në të gjithë botën.