Revista Design
Revista Design
Mobiljet E Tingullit Publik

Sonoro

Mobiljet E Tingullit Publik "Sonoro" është një projekt i bazuar në ndryshimin e idesë së mobiljeve publike, përmes projektimit dhe zhvillimit të mobiljeve të shëndosha publike në Kolumbi (instrumenti i goditjes). Kjo ndryshon, stimulon dhe gjeneron rekreacionin dhe përfshirjen e praktikave kulturore të zhvilluara nga komuniteti në mënyrë që të shprehen për shkak të diversitetit të tyre kulturor që lejon të fuqizojë elementet e identitetit të tyre. Shtë një mobilje që krijon një hapësirë për bashkëveprim dhe shoqërizim midis përdoruesve të ndryshëm (banorë, turistë, vizitorë dhe studentë) përreth zonës së ndërhyrë.

Emri i Projektit : Sonoro, Emri i stilistëve : Kevin Fonseca Laverde, Emri i klientit : Universidad Nacional de Colombia sede Palmira and Universidad Pontificia Bolivariana sede Medellín.

Sonoro Mobiljet E Tingullit Publik

Ky dizajn i mirë është një fitues i çmimit të dizajnit në konkursin e dizajnit të paketimit. Ju patjetër që duhet të shihni portofolin e projektuesve të dizajnuesve fitues të çmimeve për të zbuluar shumë vepra të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese të paketimit.

Dizajni i ditës

Dizajn i mahnitshëm. Dizajn i mirë. Dizajni më i mirë.

Modelet e mira krijojnë vlerë për shoqërinë. Do ditë kemi një projekt të veçantë të projektimit që demonstron përsosmëri në dizajn. Sot, ne jemi të kënaqur të shfaqim një model fitues të çmimeve që bën një ndryshim pozitiv. Do të shfaqim modele më të shkëlqyera dhe inspiruese çdo ditë. Sigurohuni që të na vizitoni çdo ditë për të shijuar produkte dhe projekte të reja të dizajnit të mirë nga dizajnerët më të mëdhenj në të gjithë botën.