Revista Design
Revista Design
Rafti I Verës

The Cava Project

Rafti I Verës Gama e produkteve Cava është një raft modular / shumë-funksional si mobilje me verë të bërë nga materiale industriale. Sistemi i thjeshtë i montimit i Cava lejon ndarjen ose zgjerimin e mobiljeve në një përbërje më të vogël ose më të madhe përkatësisht; kështu produkti përfundimtar mund të ndryshohet vazhdimisht, në varësi të nevojave të përdoruesit dhe arkitekturës dhe dekorimit të hapësirës. Përmes kombinimeve të ndryshme, Cava mund të shërbejë si një përbërje në një hapësirë shtëpiake ose profesionale për ruajtjen dhe shfaqjen e shisheve, xhamave dhe objekteve të tjera pasi pllakat mund të përdoren si sipërfaqe shërbyese ose rafte.

Emri i Projektit : The Cava Project, Emri i stilistëve : Maria-Zoi Tsiligkiridi, Emri i klientit : MA√.

The Cava Project Rafti I Verës

Ky dizajn i shkëlqyeshëm është një fitues i çmimit të dizajnit të bronzit në konkursin e arkitekturës, ndërtesës dhe strukturës. Ju patjetër që duhet të shihni portofolin e projektuesve të projektuesve çmim bronzi për të zbuluar shumë arkitektura të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese, ndërtimi dhe krijimi i strukturave.

Dizajni i ditës

Dizajn i mahnitshëm. Dizajn i mirë. Dizajni më i mirë.

Modelet e mira krijojnë vlerë për shoqërinë. Do ditë kemi një projekt të veçantë të projektimit që demonstron përsosmëri në dizajn. Sot, ne jemi të kënaqur të shfaqim një model fitues të çmimeve që bën një ndryshim pozitiv. Do të shfaqim modele më të shkëlqyera dhe inspiruese çdo ditë. Sigurohuni që të na vizitoni çdo ditë për të shijuar produkte dhe projekte të reja të dizajnit të mirë nga dizajnerët më të mëdhenj në të gjithë botën.