Revista Design
Revista Design
Paketimi Për Kanaçe Me Perime

Natures Art

Paketimi Për Kanaçe Me Perime Përbërja e dizajnit të paketimit kombinon ilustrime të tërhequra me dorë me ngjyra si të kuqe dhe vjollcë. Futja e këtyre ngjyrave të veçanta bie ndesh me ilustrimet e linjës së zezë në një kanavacë të bardhë, duke pasqyruar origjinën natyrale të produkteve brenda kanaçes. Qendra e përbërjes është vendosur pak në të majtë, duke lënë që logoja dhe përshkrimi i produktit të paraqiten në anën e djathtë. Ilustrimet po përshkruajnë grafikisht perimet duke përdorur një sasi të madhe detajesh.

Emri i Projektit : Natures Art, Emri i stilistëve : Gabriela Chelsoi | CreativeByDefinition, Emri i klientit : Gabriela Chelsoi - CreativeByDefinition.

Natures Art Paketimi Për Kanaçe Me Perime

Ky dizajn i shkëlqyeshëm është një fitues i çmimit të dizajnit të bronzit në konkursin e arkitekturës, ndërtesës dhe strukturës. Ju patjetër që duhet të shihni portofolin e projektuesve të projektuesve çmim bronzi për të zbuluar shumë arkitektura të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese, ndërtimi dhe krijimi i strukturave.

Dizajni i ditës

Dizajn i mahnitshëm. Dizajn i mirë. Dizajni më i mirë.

Modelet e mira krijojnë vlerë për shoqërinë. Do ditë kemi një projekt të veçantë të projektimit që demonstron përsosmëri në dizajn. Sot, ne jemi të kënaqur të shfaqim një model fitues të çmimeve që bën një ndryshim pozitiv. Do të shfaqim modele më të shkëlqyera dhe inspiruese çdo ditë. Sigurohuni që të na vizitoni çdo ditë për të shijuar produkte dhe projekte të reja të dizajnit të mirë nga dizajnerët më të mëdhenj në të gjithë botën.