Revista Design
Revista Design
Ora Dore

NBS-MK1

Ora Dore NBS i dizajnuar me praktikë dhe një pamje e industrializuar nga e cila do të kënaqen veshësit e orëve të rënda. NBS ka përfshirë elementë të ndryshëm industrialë, siç janë kutitë e forta, vida të heqshme që kalojnë nëpër orë. Rripat e posaçëm dhe detajet metalike të lidhjes dhe lakit funksionojnë për të forcuar imazhin mashkullor të orës. Funksionimi i rrotës së bilancit të lëvizjes dhe pirunit të arratisjes mund të shihet përmes telefonit duke theksuar imazhin e përgjithshëm mekanik që projektet NBS.

Emri i Projektit : NBS-MK1, Emri i stilistëve : Wing Keung Wong, Emri i klientit : DELTAt.

NBS-MK1 Ora Dore

Ky dizajn i mirë është një fitues i çmimit të dizajnit në konkursin e dizajnit të paketimit. Ju patjetër që duhet të shihni portofolin e projektuesve të dizajnuesve fitues të çmimeve për të zbuluar shumë vepra të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese të paketimit.

Dizajni i ditës

Dizajn i mahnitshëm. Dizajn i mirë. Dizajni më i mirë.

Modelet e mira krijojnë vlerë për shoqërinë. Do ditë kemi një projekt të veçantë të projektimit që demonstron përsosmëri në dizajn. Sot, ne jemi të kënaqur të shfaqim një model fitues të çmimeve që bën një ndryshim pozitiv. Do të shfaqim modele më të shkëlqyera dhe inspiruese çdo ditë. Sigurohuni që të na vizitoni çdo ditë për të shijuar produkte dhe projekte të reja të dizajnit të mirë nga dizajnerët më të mëdhenj në të gjithë botën.