Revista Design
Revista Design
Stool

Yan

Stool Fëmijët janë gjithmonë një burim i mirë frymëzimi. Ja se si frymëzimi i Yan po frymëzohej nga ata dhe u krijua. 'Yan' do të thotë sy në gjuhën kineze. Frymëzuar nga këndvështrimi i fëmijëve, stool Yan u krijua për të shprehur sesa e mrekullueshme dhe e gjallë është bota përmes syve të një fëmije. Forma e jashtëqitjes rrjedh nga seksioni kryq i syrit. Duke përdorur ngjyrat e gjalla të rrobave për të përfaqësuar botën e mrekullueshme dhe për të kundërshtuar akrilikun e qartë transparent, jashtëqitja paraqet identitetin e saj të fortë dhe këndvështrimin tërheqës, veçanërisht me formën e tij jo konvencionale.

Emri i Projektit : Yan, Emri i stilistëve : Irene Lim, Emri i klientit : Shin.

Yan Stool

Ky dizajn i shkëlqyeshëm është një fitues i çmimit të dizajnit të bronzit në konkursin e arkitekturës, ndërtesës dhe strukturës. Ju patjetër që duhet të shihni portofolin e projektuesve të projektuesve çmim bronzi për të zbuluar shumë arkitektura të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese, ndërtimi dhe krijimi i strukturave.

Dizajni i ditës

Dizajn i mahnitshëm. Dizajn i mirë. Dizajni më i mirë.

Modelet e mira krijojnë vlerë për shoqërinë. Do ditë kemi një projekt të veçantë të projektimit që demonstron përsosmëri në dizajn. Sot, ne jemi të kënaqur të shfaqim një model fitues të çmimeve që bën një ndryshim pozitiv. Do të shfaqim modele më të shkëlqyera dhe inspiruese çdo ditë. Sigurohuni që të na vizitoni çdo ditë për të shijuar produkte dhe projekte të reja të dizajnit të mirë nga dizajnerët më të mëdhenj në të gjithë botën.