Revista Design
Revista Design
Dekorimi I Trupit

Metamorphosis 3D

Dekorimi I Trupit Një tatuazh 3D i shtypur është një paraqitje fizike tre-dimensionale e një dizajni të caktuar 2D. Rezultati është një copë dekorative me trup, e cila është fleksibël dhe mund të aplikohet lehtësisht në sipërfaqen e lëkurës duke përdorur ngjitësa bio-miqësorë, të bazuar në silikoni. Efekti i lehtësimit pozitiv i arritur pas aplikimit komunikon informacion thelbësor për dizajnin përmes stimulimit vizual dhe prekshëm. Dekorimi 3D i trupit me porosi të shtypjes është një alternativë më pak e përhershme dhe jo-tërheqëse ndaj tatuazheve konvencionale, duke ofruar një nivel të ri të mundësive për vetë-shprehje dhe transformim të formës njerëzore.

Emri i Projektit : Metamorphosis 3D, Emri i stilistëve : Jullien Nikolov, Emri i klientit : University of Lincoln.

Metamorphosis 3D Dekorimi I Trupit

Ky dizajn i shkëlqyeshëm është një fitues i çmimit të dizajnit të bronzit në konkursin e arkitekturës, ndërtesës dhe strukturës. Ju patjetër që duhet të shihni portofolin e projektuesve të projektuesve çmim bronzi për të zbuluar shumë arkitektura të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese, ndërtimi dhe krijimi i strukturave.

Dizajni i ditës

Dizajn i mahnitshëm. Dizajn i mirë. Dizajni më i mirë.

Modelet e mira krijojnë vlerë për shoqërinë. Do ditë kemi një projekt të veçantë të projektimit që demonstron përsosmëri në dizajn. Sot, ne jemi të kënaqur të shfaqim një model fitues të çmimeve që bën një ndryshim pozitiv. Do të shfaqim modele më të shkëlqyera dhe inspiruese çdo ditë. Sigurohuni që të na vizitoni çdo ditë për të shijuar produkte dhe projekte të reja të dizajnit të mirë nga dizajnerët më të mëdhenj në të gjithë botën.