Revista Design
Revista Design
Tryeza E Kafesë

Drop

Tryeza E Kafesë Hidhe që prodhohet nga mjeshtra druri dhe mermeri përpiktë; përbëhet nga trupi llak në dru të ngurtë dhe mermer. Cilësi specifike e mermerit i ndan të gjitha produktet nga njëra-tjetra. Pjesët hapësinore të tryezës së kafesë me pika ndihmojnë në organizimin e aksesorëve të shtëpive të vogla. Një tjetër pronë e rëndësishme e dizajnit është lehtësia e lëvizjes e siguruar nga rrotat e fshehura të vendosura nën trup. Ky dizajn lejon të krijoni kombinime të ndryshme me alternativa mermeri dhe ngjyrash.

Emri i Projektit : Drop, Emri i stilistëve : Buket Hoscan Bazman, Emri i klientit : Marbleous.

Drop Tryeza E Kafesë

Ky dizajn i shkëlqyeshëm është një fitues i çmimit të dizajnit të artë në produktet e ndriçimit dhe konkursin për projektet e ndriçimit. Ju patjetër që duhet të shihni një portofol të artë të projektuesve të çmimeve për të zbuluar shumë produkte të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese të ndriçimit dhe veprat e projektimit të projekteve të ndriçimit.

Dizajni i ditës

Dizajn i mahnitshëm. Dizajn i mirë. Dizajni më i mirë.

Modelet e mira krijojnë vlerë për shoqërinë. Do ditë kemi një projekt të veçantë të projektimit që demonstron përsosmëri në dizajn. Sot, ne jemi të kënaqur të shfaqim një model fitues të çmimeve që bën një ndryshim pozitiv. Do të shfaqim modele më të shkëlqyera dhe inspiruese çdo ditë. Sigurohuni që të na vizitoni çdo ditë për të shijuar produkte dhe projekte të reja të dizajnit të mirë nga dizajnerët më të mëdhenj në të gjithë botën.