Revista Design
Revista Design
Faqerojtësi

Brainfood

Faqerojtësi Faqerojtësit e trurit janë një qasje humoriste ndaj veprimtarisë së leximit si "ushqim për trurin", pra, ato formohen në lugë, pirun dhe thikë! Në varësi të leximeve tuaja, llojit të letërsisë, ju mund të zgjidhni formën e duhur p.sh. për romancat dhe tregimet e dashurisë preferoni faqerojtësin e lugës, për filozofinë dhe poezinë pirunin në formë, dhe për komeditë dhe leximet scifi mund të zgjidhni thikën. Faqerojtësit vijnë në shumë tema. Këtu janë ushqimet greke, vera greke dhe motive greke, si një propozim i ri për dizajnin e suvenirit tradicional Grek.

Emri i Projektit : Brainfood, Emri i stilistëve : Natasha Chatziangeli, Emri i klientit : Natasha Chatziangeli Design Studio.

Brainfood Faqerojtësi

Ky dizajn i mirë është një fitues i çmimit të dizajnit në konkursin e dizajnit të paketimit. Ju patjetër që duhet të shihni portofolin e projektuesve të dizajnuesve fitues të çmimeve për të zbuluar shumë vepra të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese të paketimit.

Dizajni i ditës

Dizajn i mahnitshëm. Dizajn i mirë. Dizajni më i mirë.

Modelet e mira krijojnë vlerë për shoqërinë. Do ditë kemi një projekt të veçantë të projektimit që demonstron përsosmëri në dizajn. Sot, ne jemi të kënaqur të shfaqim një model fitues të çmimeve që bën një ndryshim pozitiv. Do të shfaqim modele më të shkëlqyera dhe inspiruese çdo ditë. Sigurohuni që të na vizitoni çdo ditë për të shijuar produkte dhe projekte të reja të dizajnit të mirë nga dizajnerët më të mëdhenj në të gjithë botën.