Revista Design
Revista Design
Përzierja E Paletës

MiioPalette

Përzierja E Paletës Dizajni i Miio Palette u frymëzua nga paleta e një piktori, por ishte menduar për laboratorin dentar. Dizajneri ndërthuri perspektivën artistike dhe funksionale, duke krijuar një produkt që vjen i pajisur me një sipërfaqe xhami të lehtë për të pastruar, të shkëputshme për të përzier kompozitën dhe me 9 puse ku mund të ruani praktikisht kavanozat tuaja qeramike. Me ndihmën e pllakës së përzierjes, përdoruesi mund të vendosë me lehtësi të gjitha shishet e vogla në përputhje të plotë me karakteristikat e tyre të dallueshme, në mënyrë që të maksimizojë performancën e teknikëve të dhëmbëve.

Emri i Projektit : MiioPalette, Emri i stilistëve : Gilbert Vasile, Emri i klientit : miioPALETTE.

MiioPalette Përzierja E Paletës

Ky dizajn i shkëlqyeshëm është një fitues i çmimit të dizajnit të bronzit në konkursin e arkitekturës, ndërtesës dhe strukturës. Ju patjetër që duhet të shihni portofolin e projektuesve të projektuesve çmim bronzi për të zbuluar shumë arkitektura të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese, ndërtimi dhe krijimi i strukturave.

Dizajni i ditës

Dizajn i mahnitshëm. Dizajn i mirë. Dizajni më i mirë.

Modelet e mira krijojnë vlerë për shoqërinë. Do ditë kemi një projekt të veçantë të projektimit që demonstron përsosmëri në dizajn. Sot, ne jemi të kënaqur të shfaqim një model fitues të çmimeve që bën një ndryshim pozitiv. Do të shfaqim modele më të shkëlqyera dhe inspiruese çdo ditë. Sigurohuni që të na vizitoni çdo ditë për të shijuar produkte dhe projekte të reja të dizajnit të mirë nga dizajnerët më të mëdhenj në të gjithë botën.