Revista Design
Revista Design
Libri I Bujqësisë

Archives

Libri I Bujqësisë Libri është kategorizuar në bujqësi, jetesën e njerëzve, bujqësinë dhe anën tjetër, financat bujqësore dhe politikën bujqësore. Me anë të modelimit të kategorizuar, libri është më i kujdesshëm ndaj kërkesës estetike të njerëzve. Për të qenë sa më afër skedarit, u hartua një mbulesë e plotë e librit të mbyllur. Lexuesit mund ta hapin librin vetëm pasi ta shqyejnë. Kjo përfshirje i lejon lexuesit të përjetojnë procesin e hapjes së një skedari. Për më tepër, disa simbole të vjetra dhe të bukura bujqësore si Kodi Suzhou dhe disa tipografi dhe foto të përdorura në epoka të veçanta. Ata ishin rekombinim dhe renditur në kopertinën e librit.

Emri i Projektit : Archives, Emri i stilistëve : Guang Ping Mo, Emri i klientit : DONGDI DESIGN.

Archives Libri I Bujqësisë

Ky dizajn i mahnitshëm është një fitues i çmimit të dizajnit argjendi në konkursin e dizajnit të modës, veshjeve dhe veshjeve. Ju patjetër që duhet të shihni portofolin e stilistëve të argjendtë të dizajnuesve për të zbuluar shumë vepra të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese të veshjeve dhe veshjeve.

Dizajni i ditës

Dizajn i mahnitshëm. Dizajn i mirë. Dizajni më i mirë.

Modelet e mira krijojnë vlerë për shoqërinë. Do ditë kemi një projekt të veçantë të projektimit që demonstron përsosmëri në dizajn. Sot, ne jemi të kënaqur të shfaqim një model fitues të çmimeve që bën një ndryshim pozitiv. Do të shfaqim modele më të shkëlqyera dhe inspiruese çdo ditë. Sigurohuni që të na vizitoni çdo ditë për të shijuar produkte dhe projekte të reja të dizajnit të mirë nga dizajnerët më të mëdhenj në të gjithë botën.