Revista Design
Revista Design
Rubineti

Aluvia

Rubineti Dizajni i Aluvia tërheq frymëzim në erozionin aluvial, duke formuar ujë silueta të buta në shkëmbinj me kalimin e kohës dhe këmbënguljes; ashtu si guralecat anësore të lumit, butësia dhe kthesat miqësore në modelin e dorezës joshin përdoruesin në një operacion të thjeshtë. Tranzicionet e krijuara me kujdes lejojnë që drita të udhëtojë rrjedhshëm përgjatë sipërfaqeve, duke i dhënë kështu secilit produkt një pamje harmonike.

Emri i Projektit : Aluvia, Emri i stilistëve : Corona, Emri i klientit : Corona.

Aluvia Rubineti

Ky dizajn i shkëlqyeshëm është një fitues i çmimit të dizajnit të artë në produktet e ndriçimit dhe konkursin për projektet e ndriçimit. Ju patjetër që duhet të shihni një portofol të artë të projektuesve të çmimeve për të zbuluar shumë produkte të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese të ndriçimit dhe veprat e projektimit të projekteve të ndriçimit.

Dizajni i ditës

Dizajn i mahnitshëm. Dizajn i mirë. Dizajni më i mirë.

Modelet e mira krijojnë vlerë për shoqërinë. Do ditë kemi një projekt të veçantë të projektimit që demonstron përsosmëri në dizajn. Sot, ne jemi të kënaqur të shfaqim një model fitues të çmimeve që bën një ndryshim pozitiv. Do të shfaqim modele më të shkëlqyera dhe inspiruese çdo ditë. Sigurohuni që të na vizitoni çdo ditë për të shijuar produkte dhe projekte të reja të dizajnit të mirë nga dizajnerët më të mëdhenj në të gjithë botën.