Revista Design
Revista Design
Ndërtesa Me Përdorim Të Përzier

GAIA

Ndërtesa Me Përdorim Të Përzier Gaia është e vendosur pranë një ndërtese qeveritare të sapo propozuar që përfshin një ndalesë metro, një qendër të madhe tregtare dhe parkun më të rëndësishëm urban të qytetit. Ndërtesa me përdorim të përzier me lëvizjen e saj skulpturore vepron si një tërheqës krijues për banorët e zyrave, si dhe hapësirat e banimit. Kjo kërkon një sinergji të modifikuar midis qytetit dhe ndërtesës. Programimi i larmishëm angazhon në mënyrë aktive strukturën lokale gjatë gjithë ditës, duke u bërë një katalizator për atë që pashmangshmërisht së shpejti do të jetë një pikë e nxehtë.

Emri i Projektit : GAIA, Emri i stilistëve : Uribe Schwarzkopf and LA Arquitectos, Emri i klientit : Leppanen + Anker Arquitectos.

GAIA Ndërtesa Me Përdorim Të Përzier

Ky dizajn i shkëlqyeshëm është një fitues i çmimit të dizajnit të artë në produktet e ndriçimit dhe konkursin për projektet e ndriçimit. Ju patjetër që duhet të shihni një portofol të artë të projektuesve të çmimeve për të zbuluar shumë produkte të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese të ndriçimit dhe veprat e projektimit të projekteve të ndriçimit.

Dizajni i ditës

Dizajn i mahnitshëm. Dizajn i mirë. Dizajni më i mirë.

Modelet e mira krijojnë vlerë për shoqërinë. Do ditë kemi një projekt të veçantë të projektimit që demonstron përsosmëri në dizajn. Sot, ne jemi të kënaqur të shfaqim një model fitues të çmimeve që bën një ndryshim pozitiv. Do të shfaqim modele më të shkëlqyera dhe inspiruese çdo ditë. Sigurohuni që të na vizitoni çdo ditë për të shijuar produkte dhe projekte të reja të dizajnit të mirë nga dizajnerët më të mëdhenj në të gjithë botën.