Revista Design
Revista Design
Betoni Dekorativ

ConcreteCube

Betoni Dekorativ Në kuadër të këtij projekti, Emese Orbán eksperimentoi me kallëpe të bëra nga materiale të ndryshme dhe përveç kësaj, ajo përziu betonin me materiale të tjera. Dizajneri gjithashtu dëshironte të krijonte sipërfaqe jo konvencionale, si dhe të pikturonte betonin në mënyra të ndryshme. Ajo u përpoq t'u përgjigjej pyetjeve të mëposhtme. Në ç'masë mund të modifikohet betoni që materiali do t'i mbante ende karakteristikat e tij? A është betoni thjesht një material gri, i ftohtë dhe i fortë? Dizajneri arriti në përfundimin se karakteristikat e betonit mund të ndryshohen dhe, rrjedhimisht, shfaqen cilësi dhe përshtypje të reja materiale.

Emri i Projektit : ConcreteCube, Emri i stilistëve : Emese Orbán, Emri i klientit : Emese Orbán.

ConcreteCube Betoni Dekorativ

Ky dizajn i mirë është një fitues i çmimit të dizajnit në konkursin e dizajnit të paketimit. Ju patjetër që duhet të shihni portofolin e projektuesve të dizajnuesve fitues të çmimeve për të zbuluar shumë vepra të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese të paketimit.

Dizajni i ditës

Dizajn i mahnitshëm. Dizajn i mirë. Dizajni më i mirë.

Modelet e mira krijojnë vlerë për shoqërinë. Do ditë kemi një projekt të veçantë të projektimit që demonstron përsosmëri në dizajn. Sot, ne jemi të kënaqur të shfaqim një model fitues të çmimeve që bën një ndryshim pozitiv. Do të shfaqim modele më të shkëlqyera dhe inspiruese çdo ditë. Sigurohuni që të na vizitoni çdo ditë për të shijuar produkte dhe projekte të reja të dizajnit të mirë nga dizajnerët më të mëdhenj në të gjithë botën.