Revista Design
Revista Design
Raft Librash

More Is Different

Raft Librash E konceptuar nga një dëshirë për të propozuar një raft librash që ndërpret përdorimin e lëndëve të para, More is Different (MID) bën jehonë dhe kombinon njohuritë stërgjyshore të zdrukthtarisë me atë të dizajnit bashkëkohor. Yves-Marie Geffroy shtron kuptim të ri në mënyrën e përdorimit të një raft librash. Koncepti, që nuk komprometon as funksion, as estetikë, as rezistencë, as qëndrueshmëri nuk mund të gjenden në këtë model të përjetshëm dhe eksperiment të papritur.

Emri i Projektit : More Is Different, Emri i stilistëve : yves-marie Geffroy, Emri i klientit : Yves-Marie Geffroy.

More Is Different Raft Librash

Ky dizajn i shkëlqyeshëm është një fitues i çmimit të dizajnit të bronzit në konkursin e arkitekturës, ndërtesës dhe strukturës. Ju patjetër që duhet të shihni portofolin e projektuesve të projektuesve çmim bronzi për të zbuluar shumë arkitektura të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese, ndërtimi dhe krijimi i strukturave.

Dizajni i ditës

Dizajn i mahnitshëm. Dizajn i mirë. Dizajni më i mirë.

Modelet e mira krijojnë vlerë për shoqërinë. Do ditë kemi një projekt të veçantë të projektimit që demonstron përsosmëri në dizajn. Sot, ne jemi të kënaqur të shfaqim një model fitues të çmimeve që bën një ndryshim pozitiv. Do të shfaqim modele më të shkëlqyera dhe inspiruese çdo ditë. Sigurohuni që të na vizitoni çdo ditë për të shijuar produkte dhe projekte të reja të dizajnit të mirë nga dizajnerët më të mëdhenj në të gjithë botën.