Revista Design
Revista Design
Tryeza E Punës

Timbiriche

Tryeza E Punës Dizajni duket të pasqyrojë jetën vazhdimisht në ndryshim të njeriut bashkëkohor në një hapësirë polivalente dhe shpikëse që me një sipërfaqe të vetme të konformuar nga mungesa ose prania e copave të drurit që rrëshqasin, hiqen ose vendosen, ofron një pafundësi mundësish për të organizuar objektet në një hapësirë pune, duke siguruar qëndrueshmëri në vendet e krijuara me porosi dhe që i përgjigjen nevojave të secilit moment. Dizajnuesit janë frymëzuar nga loja tradicionale e timbiriche, duke rimarrë thelbin e akomodimit të matricës së pikave personale të luajtshme që siguron një hapësirë lozonjare në vendin e punës.

Emri i Projektit : Timbiriche, Emri i stilistëve : Andrea Cecilia Alcocer Carrillo, Emri i klientit : LAAR.

Timbiriche Tryeza E Punës

Ky dizajn i shkëlqyeshëm është një fitues i çmimit të dizajnit të artë në produktet e ndriçimit dhe konkursin për projektet e ndriçimit. Ju patjetër që duhet të shihni një portofol të artë të projektuesve të çmimeve për të zbuluar shumë produkte të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese të ndriçimit dhe veprat e projektimit të projekteve të ndriçimit.

Dizajni i ditës

Dizajn i mahnitshëm. Dizajn i mirë. Dizajni më i mirë.

Modelet e mira krijojnë vlerë për shoqërinë. Do ditë kemi një projekt të veçantë të projektimit që demonstron përsosmëri në dizajn. Sot, ne jemi të kënaqur të shfaqim një model fitues të çmimeve që bën një ndryshim pozitiv. Do të shfaqim modele më të shkëlqyera dhe inspiruese çdo ditë. Sigurohuni që të na vizitoni çdo ditë për të shijuar produkte dhe projekte të reja të dizajnit të mirë nga dizajnerët më të mëdhenj në të gjithë botën.