Revista Design
Revista Design
Dizajni I Brendshëm I Qendrës Së Shitjeve

Foco shopping mall

Dizajni I Brendshëm I Qendrës Së Shitjeve Dizajni i saj ka karakteristikat e mëposhtme: mbajini tre pikat e konsumatorit, thelbin apo produktin, së pari provoni produktin e tyre, më pas shisni produktin tek konsumatori, bëni përsëri produktin të bëjë hapësirë, shfaqje, marketing, shitje, në vend që të mos e injoroni produktin përvojë, hidhen direkt në hapin e fundit Bëni shitje. Në fakt, është për të rritur përvojën e tërë markës së tyre të përvojës së përdoruesit. Vetëm për të përjetuar personalisht hapësirën e veshjeve, qëndroni në këndvështrimin e klientit.

Emri i Projektit : Foco shopping mall, Emri i stilistëve : ZHENG SONGLING, Emri i klientit : Foco.

Foco shopping mall Dizajni I Brendshëm I Qendrës Së Shitjeve

Ky dizajn i shkëlqyeshëm është një fitues i çmimit të dizajnit të bronzit në konkursin e arkitekturës, ndërtesës dhe strukturës. Ju patjetër që duhet të shihni portofolin e projektuesve të projektuesve çmim bronzi për të zbuluar shumë arkitektura të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese, ndërtimi dhe krijimi i strukturave.

Dizajni i ditës

Dizajn i mahnitshëm. Dizajn i mirë. Dizajni më i mirë.

Modelet e mira krijojnë vlerë për shoqërinë. Do ditë kemi një projekt të veçantë të projektimit që demonstron përsosmëri në dizajn. Sot, ne jemi të kënaqur të shfaqim një model fitues të çmimeve që bën një ndryshim pozitiv. Do të shfaqim modele më të shkëlqyera dhe inspiruese çdo ditë. Sigurohuni që të na vizitoni çdo ditë për të shijuar produkte dhe projekte të reja të dizajnit të mirë nga dizajnerët më të mëdhenj në të gjithë botën.