Revista Design
Revista Design
Shtypja E Duarve

Kwik Set

Shtypja E Duarve Shtypi me dorë prej lëkure me shumë qëllime është një aparat intuitiv, i dizajnuar në mënyrë universale që thjeshton jetën e zejtarëve të lëkurës së përditshme dhe shfrytëzon hapësirën tuaj të vogël. Ai u mundëson përdoruesve të prerë modelet prej lëkure, ngjyrash / emboss dhe të vendosin pajisje me 20 plus vdes dhe adaptorë të personalizuar. Kjo platformë është hartuar nga toka lart si një produkt kryesor në klasë.

Emri i Projektit : Kwik Set, Emri i stilistëve : Erik Christopher DeMelo, Emri i klientit : IVAN Leathercraft Co. LTD.

Kwik Set Shtypja E Duarve

Ky dizajn i mahnitshëm është një fitues i çmimit të dizajnit argjendi në konkursin e dizajnit të modës, veshjeve dhe veshjeve. Ju patjetër që duhet të shihni portofolin e stilistëve të argjendtë të dizajnuesve për të zbuluar shumë vepra të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese të veshjeve dhe veshjeve.

Dizajni i ditës

Dizajn i mahnitshëm. Dizajn i mirë. Dizajni më i mirë.

Modelet e mira krijojnë vlerë për shoqërinë. Do ditë kemi një projekt të veçantë të projektimit që demonstron përsosmëri në dizajn. Sot, ne jemi të kënaqur të shfaqim një model fitues të çmimeve që bën një ndryshim pozitiv. Do të shfaqim modele më të shkëlqyera dhe inspiruese çdo ditë. Sigurohuni që të na vizitoni çdo ditë për të shijuar produkte dhe projekte të reja të dizajnit të mirë nga dizajnerët më të mëdhenj në të gjithë botën.