Revista Design
Revista Design
Karrocë E Ftohtë Shkretëtire

Sweet Kit

Karrocë E Ftohtë Shkretëtire Kjo vitrinë e lëvizshme për shërbimin e ëmbëlsirave në restorante është krijuar në vitin 2016 dhe është pjesa më e fundit në rangun K. Dizajni i Sweet-Kit plotëson kërkesën për elegancë, manovrim, vëllim dhe transparencë. Mekanizmi i hapjes bazohet në një unazë që rrotullohet rreth një disku qelqi akrilik. Dy unaza të formuara nga ahu janë gjurmët e rrotullimit, si dhe janë dorezat për hapjen e kutisë së ekranit dhe për lëvizjen e karrocës rreth restorantit. Këto karakteristika të integruara ndihmojnë për të vendosur skenën për shërbim dhe nxjerrin në pah produktet e shfaqura.

Emri i Projektit : Sweet Kit, Emri i stilistëve : Patrick Sarran, Emri i klientit : QUISO SARL.

Sweet Kit Karrocë E Ftohtë Shkretëtire

Ky dizajn i shkëlqyeshëm është një fitues i çmimit të dizajnit të artë në produktet e ndriçimit dhe konkursin për projektet e ndriçimit. Ju patjetër që duhet të shihni një portofol të artë të projektuesve të çmimeve për të zbuluar shumë produkte të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese të ndriçimit dhe veprat e projektimit të projekteve të ndriçimit.

Dizajni i ditës

Dizajn i mahnitshëm. Dizajn i mirë. Dizajni më i mirë.

Modelet e mira krijojnë vlerë për shoqërinë. Do ditë kemi një projekt të veçantë të projektimit që demonstron përsosmëri në dizajn. Sot, ne jemi të kënaqur të shfaqim një model fitues të çmimeve që bën një ndryshim pozitiv. Do të shfaqim modele më të shkëlqyera dhe inspiruese çdo ditë. Sigurohuni që të na vizitoni çdo ditë për të shijuar produkte dhe projekte të reja të dizajnit të mirë nga dizajnerët më të mëdhenj në të gjithë botën.