Revista Design
Revista Design
Shërbimi I Pijeve Të Nxehta Me Bimë Të Freskëta

Herbal Tea Garden

Shërbimi I Pijeve Të Nxehta Me Bimë Të Freskëta Patrick Sarran krijoi Kopshtin e aajit Bimor si një artikull unik për Landmark Mandarin Oriental të Hong Kongut në vitin 2014. Menaxheri i hotelierisë dëshironte një karrocë mbi të cilën mund të kryente ceremoninë e çajit. Ky dizajn ripërdor kodet e krijuara nga Patrick Sarran në karrocat e tij të Serisë K, duke përfshirë karrocën e djathit KEZA dhe karrocën shumëfunksionale Km31, të ndikuar nga pikturimi i peizazhit kinez.

Emri i Projektit : Herbal Tea Garden, Emri i stilistëve : Patrick Sarran, Emri i klientit : QUISO SARL.

Herbal Tea Garden Shërbimi I Pijeve Të Nxehta Me Bimë Të Freskëta

Ky dizajn i shkëlqyeshëm është një fitues i çmimit të dizajnit të artë në produktet e ndriçimit dhe konkursin për projektet e ndriçimit. Ju patjetër që duhet të shihni një portofol të artë të projektuesve të çmimeve për të zbuluar shumë produkte të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese të ndriçimit dhe veprat e projektimit të projekteve të ndriçimit.

Dizajni i ditës

Dizajn i mahnitshëm. Dizajn i mirë. Dizajni më i mirë.

Modelet e mira krijojnë vlerë për shoqërinë. Do ditë kemi një projekt të veçantë të projektimit që demonstron përsosmëri në dizajn. Sot, ne jemi të kënaqur të shfaqim një model fitues të çmimeve që bën një ndryshim pozitiv. Do të shfaqim modele më të shkëlqyera dhe inspiruese çdo ditë. Sigurohuni që të na vizitoni çdo ditë për të shijuar produkte dhe projekte të reja të dizajnit të mirë nga dizajnerët më të mëdhenj në të gjithë botën.