Revista Design
Revista Design
Logoja

Vrossis

Logoja Parimi kryesor për hartimin erdhi nga fjala e lashtë greke Vrossis që do të thotë ushqyes. Kozmetikë ushqejnë lëkurën, kimikatet jo. Për të bindur klientët optikisht se ka të bëjë me gjethen e kozmetikës bimor është shtuar në shkronjën e parë të madhe V. Një transformim duhet të bëhet me shkronjën V në diçka që stimulon më shumë syrin. Kështu që 'kurora e bletës së mbretit' në një formë V rezultoi. Ngjyra të ndryshme të përdorura për të nënvizuar serinë. Ngjyra blu për hidratues etj.

Emri i Projektit : Vrossis, Emri i stilistëve : Vrossis, Emri i klientit : Vrossis.

Vrossis Logoja

Ky dizajn i shkëlqyeshëm është një fitues i çmimit të dizajnit të bronzit në konkursin e arkitekturës, ndërtesës dhe strukturës. Ju patjetër që duhet të shihni portofolin e projektuesve të projektuesve çmim bronzi për të zbuluar shumë arkitektura të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese, ndërtimi dhe krijimi i strukturave.

Dizajni i ditës

Dizajn i mahnitshëm. Dizajn i mirë. Dizajni më i mirë.

Modelet e mira krijojnë vlerë për shoqërinë. Do ditë kemi një projekt të veçantë të projektimit që demonstron përsosmëri në dizajn. Sot, ne jemi të kënaqur të shfaqim një model fitues të çmimeve që bën një ndryshim pozitiv. Do të shfaqim modele më të shkëlqyera dhe inspiruese çdo ditë. Sigurohuni që të na vizitoni çdo ditë për të shijuar produkte dhe projekte të reja të dizajnit të mirë nga dizajnerët më të mëdhenj në të gjithë botën.