Revista Design
Revista Design
Ora

Sorriso

Ora Ora "Sorriso" pëlqen të shohë buzëqeshjen tuaj! Ju duhet të buzëqeshni në këtë orë, atëherë buzëqeshja juaj skanohet diafragma hapet dhe fytyra e orës tregon kohën për ju. Ekrani LCD, i cili është i shtruar duart, ju tregon fotografi të ndryshme posa të hapet diafragma. Siç e kuptuat, "Sorriso" përfshin një ekran LCD dhe një sensorë të njohjes së buzëqeshjes dhe një mekanizëm të tabelës diafragmatike. Slogani i kësaj ore është "Bëhu i lumtur në çdo moment të jetës suaj".

Emri i Projektit : Sorriso, Emri i stilistëve : Mehrdad Khorsandi, Emri i klientit : Mehr Design.

Sorriso Ora

Ky dizajn i mirë është një fitues i çmimit të dizajnit në konkursin e dizajnit të paketimit. Ju patjetër që duhet të shihni portofolin e projektuesve të dizajnuesve fitues të çmimeve për të zbuluar shumë vepra të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese të paketimit.

Dizajni i ditës

Dizajn i mahnitshëm. Dizajn i mirë. Dizajni më i mirë.

Modelet e mira krijojnë vlerë për shoqërinë. Do ditë kemi një projekt të veçantë të projektimit që demonstron përsosmëri në dizajn. Sot, ne jemi të kënaqur të shfaqim një model fitues të çmimeve që bën një ndryshim pozitiv. Do të shfaqim modele më të shkëlqyera dhe inspiruese çdo ditë. Sigurohuni që të na vizitoni çdo ditë për të shijuar produkte dhe projekte të reja të dizajnit të mirë nga dizajnerët më të mëdhenj në të gjithë botën.