Revista Design
Revista Design
Logo

Meet Chuanchuan

Logo Më shumë restorante fillojnë të shërbejnë Chuanchuan në Kinë, një lloj kuzhine sichuan. Shumica e tyre nuk kanë një logo të duhur, apo të këndshme, të cilat pakësojnë tërheqjen e ushqimit të tyre fantastik. Sidoqoftë, kjo logo përbëhet nga dy grafika të bazuara, sheshe dhe trekëndësha, të cilat qëndrojnë për materiale të ndryshme ushqimore. Forma e përgjithshme e kësaj logo është një formë e rrumbullakët, e cila simbolizon tenxheren e nxehtë. Kjo logo e krijuar për të qenë më e thjeshtë, për tu kuptuar më lehtë dhe për të qenë më e drejtpërdrejtë, gjë që mund të tërheqë më shumë klientë.

Emri i Projektit : Meet Chuanchuan , Emri i stilistëve : Sitong Liu, Emri i klientit : Kinpak brand group.

Meet Chuanchuan  Logo

Ky dizajn i shkëlqyeshëm është një fitues i çmimit të dizajnit të bronzit në konkursin e arkitekturës, ndërtesës dhe strukturës. Ju patjetër që duhet të shihni portofolin e projektuesve të projektuesve çmim bronzi për të zbuluar shumë arkitektura të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese, ndërtimi dhe krijimi i strukturave.

Dizajni i ditës

Dizajn i mahnitshëm. Dizajn i mirë. Dizajni më i mirë.

Modelet e mira krijojnë vlerë për shoqërinë. Do ditë kemi një projekt të veçantë të projektimit që demonstron përsosmëri në dizajn. Sot, ne jemi të kënaqur të shfaqim një model fitues të çmimeve që bën një ndryshim pozitiv. Do të shfaqim modele më të shkëlqyera dhe inspiruese çdo ditë. Sigurohuni që të na vizitoni çdo ditë për të shijuar produkte dhe projekte të reja të dizajnit të mirë nga dizajnerët më të mëdhenj në të gjithë botën.