Revista Design
Revista Design
Logo

Meet Chuanchuan

Logo Më shumë restorante fillojnë të shërbejnë Chuanchuan në Kinë, një lloj kuzhine sichuan. Shumica e tyre nuk kanë një logo të duhur, apo të këndshme, të cilat pakësojnë tërheqjen e ushqimit të tyre fantastik. Sidoqoftë, kjo logo përbëhet nga dy grafika të bazuara, sheshe dhe trekëndësha, të cilat qëndrojnë për materiale të ndryshme ushqimore. Forma e përgjithshme e kësaj logo është një formë e rrumbullakët, e cila simbolizon tenxheren e nxehtë. Kjo logo e krijuar për të qenë më e thjeshtë, për tu kuptuar më lehtë dhe për të qenë më e drejtpërdrejtë, gjë që mund të tërheqë më shumë klientë.

Emri i Projektit : Meet Chuanchuan , Emri i stilistëve : Sitong Liu, Emri i klientit : Kinpak brand group.

Meet Chuanchuan  Logo

Ky dizajn i shkëlqyeshëm është një fitues i çmimit të dizajnit të bronzit në konkursin e arkitekturës, ndërtesës dhe strukturës. Ju patjetër që duhet të shihni portofolin e projektuesve të projektuesve çmim bronzi për të zbuluar shumë arkitektura të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese, ndërtimi dhe krijimi i strukturave.