Revista Design
Revista Design
Logo

Meet Chuanchuan

Logo Më shumë restorante fillojnë të shërbejnë Chuanchuan në Kinë, një lloj kuzhine sichuan. Shumica e tyre nuk kanë një logo të duhur, apo të këndshme, të cilat pakësojnë tërheqjen e ushqimit të tyre fantastik. Sidoqoftë, kjo logo përbëhet nga dy grafika të bazuara, sheshe dhe trekëndësha, të cilat qëndrojnë për materiale të ndryshme ushqimore. Forma e përgjithshme e kësaj logo është një formë e rrumbullakët, e cila simbolizon tenxheren e nxehtë. Kjo logo e krijuar për të qenë më e thjeshtë, për tu kuptuar më lehtë dhe për të qenë më e drejtpërdrejtë, gjë që mund të tërheqë më shumë klientë.

Emri i Projektit : Meet Chuanchuan , Emri i stilistëve : Sitong Liu, Emri i klientit : Kinpak brand group.

Meet Chuanchuan  Logo

Ky dizajn i shkëlqyeshëm është një fitues i çmimit të dizajnit të bronzit në konkursin e arkitekturës, ndërtesës dhe strukturës. Ju patjetër që duhet të shihni portofolin e projektuesve të projektuesve çmim bronzi për të zbuluar shumë arkitektura të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese, ndërtimi dhe krijimi i strukturave.

Designer i ditës

Dizajnerët, artistët dhe arkitektët më të mirë në botë.

Dizajni i mirë meriton njohje të madhe. Do ditë, ne jemi të kënaqur të paraqesin dizajnerë të mahnitshëm të cilët krijojnë dizajne origjinale dhe inovative, arkitekturë të mahnitshme, modë elegant dhe grafikë krijuese. Sot, ne po ju paraqesim një nga projektuesit më të mëdhenj në botë. Kontrolloni një portofol të projektimit fitues të çmimeve sot dhe merrni frymëzimin tuaj të përditshëm të projektimit.