Revista Design
Revista Design
Kitara Elektrike

Eagle

Kitara Elektrike Eagle prezanton një koncept të ri të kitares elektrike bazuar në një dizajn të lehtë, futuristik dhe skulptural me një gjuhë të re të projektimit të frymëzuar nga Streamline dhe filozofitë e projektimit Organik. Forma dhe funksioni të bashkuara në një entitet të tërë me përmasa të ekuilibruar, vëllime të ndërthurur dhe linja elegante me sensin e rrjedhës dhe shpejtësisë. Ndoshta një nga kitarat elektrike më të lehta në tregun aktual.

Emri i Projektit : Eagle, Emri i stilistëve : David Flores Loredo, Emri i klientit : David Flores Loredo.

Eagle Kitara Elektrike

Ky dizajn i shkëlqyeshëm është një fitues i çmimit të dizajnit të artë në produktet e ndriçimit dhe konkursin për projektet e ndriçimit. Ju patjetër që duhet të shihni një portofol të artë të projektuesve të çmimeve për të zbuluar shumë produkte të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese të ndriçimit dhe veprat e projektimit të projekteve të ndriçimit.

Dizajni i ditës

Dizajn i mahnitshëm. Dizajn i mirë. Dizajni më i mirë.

Modelet e mira krijojnë vlerë për shoqërinë. Do ditë kemi një projekt të veçantë të projektimit që demonstron përsosmëri në dizajn. Sot, ne jemi të kënaqur të shfaqim një model fitues të çmimeve që bën një ndryshim pozitiv. Do të shfaqim modele më të shkëlqyera dhe inspiruese çdo ditë. Sigurohuni që të na vizitoni çdo ditë për të shijuar produkte dhe projekte të reja të dizajnit të mirë nga dizajnerët më të mëdhenj në të gjithë botën.