Revista Design
Revista Design
Pema E Krishtëlindjes

A ChristmaSpiral

Pema E Krishtëlindjes Projektuesi u përpoq të riinterpretojë një simbol klasik të traditës, pemën e Krishtlindjes, përmes përdorimit të formave të reja dhe materialeve të reja. Në veçanti, ai është përqendruar në zhvillimin e një objekti i cili u bë në të njëjtën kohë enë dhe përmbajtja e tij, duke dizajnuar një kuti-enë që bëhet baza mbështetëse kur ekspozohet. Në fakt, kur nuk përdoret, pema është e mbyllur dhe e mbrojtur nga një kuti cilindrike prej druri, ndërsa kur ekspozohet zhvillohet në një formë spirale, të mbështjellë nga një rreze drite përgjatë gjithë gjatësisë së saj, gjë që rrit vertikalitetin përbërës të këtij objekti të projektimit.

Emri i Projektit : A ChristmaSpiral, Emri i stilistëve : Francesco Taddei, Emri i klientit : Francesco Taddei.

A ChristmaSpiral Pema E Krishtëlindjes

Ky dizajn i mirë është një fitues i çmimit të dizajnit në konkursin e dizajnit të paketimit. Ju patjetër që duhet të shihni portofolin e projektuesve të dizajnuesve fitues të çmimeve për të zbuluar shumë vepra të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese të paketimit.

Dizajni i ditës

Dizajn i mahnitshëm. Dizajn i mirë. Dizajni më i mirë.

Modelet e mira krijojnë vlerë për shoqërinë. Do ditë kemi një projekt të veçantë të projektimit që demonstron përsosmëri në dizajn. Sot, ne jemi të kënaqur të shfaqim një model fitues të çmimeve që bën një ndryshim pozitiv. Do të shfaqim modele më të shkëlqyera dhe inspiruese çdo ditë. Sigurohuni që të na vizitoni çdo ditë për të shijuar produkte dhe projekte të reja të dizajnit të mirë nga dizajnerët më të mëdhenj në të gjithë botën.