Revista Design
Revista Design
Prezantimi I Çmimeve

Awards show

Prezantimi I Çmimeve Kjo fazë festive u krijua me një pamje unike dhe kërkonte fleksibilitetin e paraqitjes së një shfaqje muzikore dhe disa prezantimeve të çmimeve të ndryshme. Pjesët e vendosura u ndezën nga brenda për të kontribuar në këtë fleksibilitet dhe përfshinin elementë fluturues si pjesë e setit të cilat ishin fluturuar gjatë shfaqjes. Kjo ishte një prezantim dhe ceremoni çmimesh vjetore për një organizatë jofitimprurëse.

Emri i Projektit : Awards show, Emri i stilistëve : Scientology Media Productions, Emri i klientit : SMP Sets & Props.

Awards show Prezantimi I Çmimeve

Ky dizajn i mahnitshëm është një fitues i çmimit të dizajnit argjendi në konkursin e dizajnit të modës, veshjeve dhe veshjeve. Ju patjetër që duhet të shihni portofolin e stilistëve të argjendtë të dizajnuesve për të zbuluar shumë vepra të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese të veshjeve dhe veshjeve.

Dizajni i ditës

Dizajn i mahnitshëm. Dizajn i mirë. Dizajni më i mirë.

Modelet e mira krijojnë vlerë për shoqërinë. Do ditë kemi një projekt të veçantë të projektimit që demonstron përsosmëri në dizajn. Sot, ne jemi të kënaqur të shfaqim një model fitues të çmimeve që bën një ndryshim pozitiv. Do të shfaqim modele më të shkëlqyera dhe inspiruese çdo ditë. Sigurohuni që të na vizitoni çdo ditë për të shijuar produkte dhe projekte të reja të dizajnit të mirë nga dizajnerët më të mëdhenj në të gjithë botën.