Revista Design
Revista Design
Uebfaqja

Upstox

Uebfaqja Upstox më parë filiali i RKSV është një platformë e tregtimit të aksioneve në internet. Produkte të dalluara të dizajnuara për tregtarët pro dhe laikët janë një nga USP-të më të fortë të Upstox së bashku me platformën e tij të mësimit të tregtisë së lirë. E gjithë strategjia dhe marka u konceptuan gjatë fazës së projektimit në studion e Lollypop. Konkurrencë të thelluar, përdoruesit dhe hulumtimi i tregut ndihmuan në ofrimin e zgjidhjeve që krijuan identitet diskret për uebfaqen. Dizajnët u bënë ndërveprues dhe intuitivë me përdorimin e ilustrimeve, animacioneve dhe ikonave me porosi duke ndihmuar në prishjen e monotonisë së faqes në internet të drejtuar nga të dhënat.

Emri i Projektit : Upstox, Emri i stilistëve : Lollypop Design Studio, Emri i klientit : Upstox.

Upstox Uebfaqja

Ky dizajn i shkëlqyeshëm është një fitues i çmimit të dizajnit të artë në produktet e ndriçimit dhe konkursin për projektet e ndriçimit. Ju patjetër që duhet të shihni një portofol të artë të projektuesve të çmimeve për të zbuluar shumë produkte të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese të ndriçimit dhe veprat e projektimit të projekteve të ndriçimit.

Dizajni i ditës

Dizajn i mahnitshëm. Dizajn i mirë. Dizajni më i mirë.

Modelet e mira krijojnë vlerë për shoqërinë. Do ditë kemi një projekt të veçantë të projektimit që demonstron përsosmëri në dizajn. Sot, ne jemi të kënaqur të shfaqim një model fitues të çmimeve që bën një ndryshim pozitiv. Do të shfaqim modele më të shkëlqyera dhe inspiruese çdo ditë. Sigurohuni që të na vizitoni çdo ditë për të shijuar produkte dhe projekte të reja të dizajnit të mirë nga dizajnerët më të mëdhenj në të gjithë botën.