Revista Design
Revista Design
Logo

N&E Audio

Logo Gjatë procesit të rikrijimit të logos N&E, N, E përfaqëson emrin e themeluesve Nelson dhe Edison. Pra, ajo integroi karakteret e N&E dhe formën e valës së zërit për të krijuar një logo të re. Handfrafted HiFi është një ofrues i shërbimeve unike dhe profesionale në Hong Kong. Ajo priste të paraqiste një markë profesionale të nivelit të lartë dhe të krijojë një tregues mjaft të rëndësishëm për industrinë. Ajo shpreson që njerëzit të kuptojnë se çfarë do të thoshte logo kur e shikojnë. Cloris tha se sfida e krijimit të logos është se si ta bëni më të lehtë njohjen e personazheve të N dhe E pa përdorur grafika shumë të komplikuara.

Emri i Projektit : N&E Audio, Emri i stilistëve : Wai Ching Chan, Emri i klientit : N&E Audio.

N&E Audio Logo

Ky dizajn i mahnitshëm është një fitues i çmimit të dizajnit argjendi në konkursin e dizajnit të modës, veshjeve dhe veshjeve. Ju patjetër që duhet të shihni portofolin e stilistëve të argjendtë të dizajnuesve për të zbuluar shumë vepra të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese të veshjeve dhe veshjeve.

Dizajni i ditës

Dizajn i mahnitshëm. Dizajn i mirë. Dizajni më i mirë.

Modelet e mira krijojnë vlerë për shoqërinë. Do ditë kemi një projekt të veçantë të projektimit që demonstron përsosmëri në dizajn. Sot, ne jemi të kënaqur të shfaqim një model fitues të çmimeve që bën një ndryshim pozitiv. Do të shfaqim modele më të shkëlqyera dhe inspiruese çdo ditë. Sigurohuni që të na vizitoni çdo ditë për të shijuar produkte dhe projekte të reja të dizajnit të mirë nga dizajnerët më të mëdhenj në të gjithë botën.