Revista Design
Revista Design
Tapeti I Adaptueshëm

Jigzaw Stardust

Tapeti I Adaptueshëm Rrugicat janë bërë në romb dhe gjashtëkëndësha, të lehtë për tu vendosur pranë njëri-tjetrit me një sipërfaqe anti-shqip. E përkryer për të mbuluar dyshemetë dhe madje që muret të zvogëlojnë tinguj shqetësues. Pjesët po vijnë në 2 lloje të ndryshme. Pjesët e lehta rozë janë tërhequr me dorë në leshin NZ me vija të qëndisura në fibra bananeje. Pjesët blu janë shtypur në lesh.

Emri i Projektit : Jigzaw Stardust, Emri i stilistëve : Ingrid Kulper, Emri i klientit : Ingrid kulper design AB.

Jigzaw Stardust Tapeti I Adaptueshëm

Ky dizajn i mahnitshëm është një fitues i çmimit të dizajnit argjendi në konkursin e dizajnit të modës, veshjeve dhe veshjeve. Ju patjetër që duhet të shihni portofolin e stilistëve të argjendtë të dizajnuesve për të zbuluar shumë vepra të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese të veshjeve dhe veshjeve.

Dizajni i ditës

Dizajn i mahnitshëm. Dizajn i mirë. Dizajni më i mirë.

Modelet e mira krijojnë vlerë për shoqërinë. Do ditë kemi një projekt të veçantë të projektimit që demonstron përsosmëri në dizajn. Sot, ne jemi të kënaqur të shfaqim një model fitues të çmimeve që bën një ndryshim pozitiv. Do të shfaqim modele më të shkëlqyera dhe inspiruese çdo ditë. Sigurohuni që të na vizitoni çdo ditë për të shijuar produkte dhe projekte të reja të dizajnit të mirë nga dizajnerët më të mëdhenj në të gjithë botën.