Revista Design
Revista Design
Marka

Co-Creation! Camp

Marka Kjo është dizajni dhe marka e logos për ngjarjen "Co-Creation! Camp", për të cilën njerëzit flasin për rigjallërimin lokal për të ardhmen. Japonia është përballur me çështje sociale të pashembullt siç janë lindja e ulët, plakja e popullsisë ose shpopullimi i rajonit. "Co-Creation! Camp" ka krijuar për të shkëmbyer informacionin e tyre dhe për të ndihmuar njëri-tjetrin përtej problemeve të ndryshme për njerëzit e përfshirë në industrinë e turizmit. Ngjyra të ndryshme simbolizohen vullneti i secilit person, dhe kjo çoi shumë ide dhe prodhoi më shumë se 100 projekte.

Emri i Projektit : Co-Creation! Camp, Emri i stilistëve : Kei Sato, Emri i klientit : Recruit Lifestyle Co., Ltd..

Co-Creation! Camp Marka

Ky dizajn i mahnitshëm është një fitues i çmimit të dizajnit argjendi në konkursin e dizajnit të modës, veshjeve dhe veshjeve. Ju patjetër që duhet të shihni portofolin e stilistëve të argjendtë të dizajnuesve për të zbuluar shumë vepra të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese të veshjeve dhe veshjeve.

Dizajni i ditës

Dizajn i mahnitshëm. Dizajn i mirë. Dizajni më i mirë.

Modelet e mira krijojnë vlerë për shoqërinë. Do ditë kemi një projekt të veçantë të projektimit që demonstron përsosmëri në dizajn. Sot, ne jemi të kënaqur të shfaqim një model fitues të çmimeve që bën një ndryshim pozitiv. Do të shfaqim modele më të shkëlqyera dhe inspiruese çdo ditë. Sigurohuni që të na vizitoni çdo ditë për të shijuar produkte dhe projekte të reja të dizajnit të mirë nga dizajnerët më të mëdhenj në të gjithë botën.