Revista Design
Revista Design
Paketim

Stonage

Paketim Pijet alkoolike të kombinuara në mënyrë krijuese me konceptin 'paketë shpërndarëse', Shkrirja e Gurit sjell vlera unike në kontrast me paketimin tradicional të alkoolit. Në vend të procedurës normale të paketimit të hapjes, Melting Stone është krijuar për të shpërndarë veten kur është në kontakt me një sipërfaqe me temperaturë të lartë. Kur pakoja e alkoolit derdhet me ujë të nxehtë, paketimi i modelit 'mermer' do të shpërndahet vetë ndërsa klienti është i gatshëm të shijojë pijen me produktin e tyre të bërë me porosi. Shtë një mënyrë e re për të shijuar pije alkoolike dhe për të vlerësuar vlerën tradicionale.

Emri i Projektit : Stonage, Emri i stilistëve : Wong Soon Wey, Emri i klientit : National Taiwan University of Arts.

Stonage Paketim

Ky dizajn i mahnitshëm është një fitues i çmimit të dizajnit argjendi në konkursin e dizajnit të modës, veshjeve dhe veshjeve. Ju patjetër që duhet të shihni portofolin e stilistëve të argjendtë të dizajnuesve për të zbuluar shumë vepra të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese të veshjeve dhe veshjeve.

Dizajni i ditës

Dizajn i mahnitshëm. Dizajn i mirë. Dizajni më i mirë.

Modelet e mira krijojnë vlerë për shoqërinë. Do ditë kemi një projekt të veçantë të projektimit që demonstron përsosmëri në dizajn. Sot, ne jemi të kënaqur të shfaqim një model fitues të çmimeve që bën një ndryshim pozitiv. Do të shfaqim modele më të shkëlqyera dhe inspiruese çdo ditë. Sigurohuni që të na vizitoni çdo ditë për të shijuar produkte dhe projekte të reja të dizajnit të mirë nga dizajnerët më të mëdhenj në të gjithë botën.