Revista Design
Revista Design
Dizajni I Brendshëm I Apartamenteve

The way we were

Dizajni I Brendshëm I Apartamenteve "Nuk ka asgjë që ende është konfliktuar nga njeriu me të cilin prodhohet aq shumë lumturi sa nga një tavernë e mirë. nga Samuel Johnson Base mbi kulturën unike britanike të pijetoreve. Klienti dhe stilistët arrijnë një konsensus me shpresë për krijimin e një mjedisi i cili mund të sigurojë një ndjenjë të përkatësisë dhe të pushojë hapësirisht në shtëpi. Nga imagjinata e shtëpisë, më e rëndësishmja për të përdorur hapësirat e prekshme për të ndikuar në aktivitete jo-materiale që mund të forcojnë lidhjet emocionale midis banorëve.

Emri i Projektit : The way we were, Emri i stilistëve : PEI CHIEH LU, Emri i klientit : ISID Ltd..

The way we were Dizajni I Brendshëm I Apartamenteve

Ky dizajn i mirë është një fitues i çmimit të dizajnit në konkursin e dizajnit të paketimit. Ju patjetër që duhet të shihni portofolin e projektuesve të dizajnuesve fitues të çmimeve për të zbuluar shumë vepra të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese të paketimit.

Dizajni i ditës

Dizajn i mahnitshëm. Dizajn i mirë. Dizajni më i mirë.

Modelet e mira krijojnë vlerë për shoqërinë. Do ditë kemi një projekt të veçantë të projektimit që demonstron përsosmëri në dizajn. Sot, ne jemi të kënaqur të shfaqim një model fitues të çmimeve që bën një ndryshim pozitiv. Do të shfaqim modele më të shkëlqyera dhe inspiruese çdo ditë. Sigurohuni që të na vizitoni çdo ditë për të shijuar produkte dhe projekte të reja të dizajnit të mirë nga dizajnerët më të mëdhenj në të gjithë botën.