Revista Design
Revista Design
Jaht

Anqa

Jaht Anqa është një jaht me porosi që sjell një këndvështrim të ri për referencat në botën e jahtt. Hiri i detit i linjave të artizanatit është pjesë e ADN-së së tij dhe i vëzhgueshëm brenda dhe jashtë. Zonat e kuvertës ofrojnë pamje panoramike mbi ujë, ndërsa janë gjysmë të mbrojtura nga elementët, në mënyrë që të mund të shijoni hapësira të caktuara në natyrë, pavarësisht nga moti. Larmia e hapësirave publike dhe private jep ndjenjën e një jaht shumë më të madh. Anqa është në gjendje të transportojë një zhytës me të gjitha tenderët dhe lodrat. Një jastëk helikopter i vendosur në skajin e jahtt mund të strehojë një Eurocopter EC120.

Emri i Projektit : Anqa, Emri i stilistëve : Sena Jinen, Emri i klientit : Sena Jinen.

Anqa Jaht

Ky dizajn i mirë është një fitues i çmimit të dizajnit në konkursin e dizajnit të paketimit. Ju patjetër që duhet të shihni portofolin e projektuesve të dizajnuesve fitues të çmimeve për të zbuluar shumë vepra të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese të paketimit.

Dizajni i ditës

Dizajn i mahnitshëm. Dizajn i mirë. Dizajni më i mirë.

Modelet e mira krijojnë vlerë për shoqërinë. Do ditë kemi një projekt të veçantë të projektimit që demonstron përsosmëri në dizajn. Sot, ne jemi të kënaqur të shfaqim një model fitues të çmimeve që bën një ndryshim pozitiv. Do të shfaqim modele më të shkëlqyera dhe inspiruese çdo ditë. Sigurohuni që të na vizitoni çdo ditë për të shijuar produkte dhe projekte të reja të dizajnit të mirë nga dizajnerët më të mëdhenj në të gjithë botën.