Revista Design
Revista Design
Rekordi Vinyl

Tropical Lighthouse

Rekordi Vinyl 9 e fundit është një blog muzikor pa kufizime zhanre; tipari i saj është kopertina e formës së rënies dhe lidhja midis komponentit vizual dhe muzikës. 9 e fundit prodhojnë përpilime muzikore, secila që përmban temë kryesore muzikore të pasqyruar në konceptin vizual. Tropical Lighthouse është përmbledhja e 15-të e një serie. Projekti u frymëzua nga tingujt e pyllit tropikal, dhe frymëzimi kryesor është muzika e artistit dhe muzikantit Mtendere Mandowa. Cover, promo video dhe paketimi i diskut vinyl janë dizajnuar në kuadër të këtij projekti.

Emri i Projektit : Tropical Lighthouse, Emri i stilistëve : Robert Bazaev, Emri i klientit : LAST 9.

Tropical Lighthouse Rekordi Vinyl

Ky dizajn i shkëlqyeshëm është një fitues i çmimit të dizajnit të artë në produktet e ndriçimit dhe konkursin për projektet e ndriçimit. Ju patjetër që duhet të shihni një portofol të artë të projektuesve të çmimeve për të zbuluar shumë produkte të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese të ndriçimit dhe veprat e projektimit të projekteve të ndriçimit.

Dizajni i ditës

Dizajn i mahnitshëm. Dizajn i mirë. Dizajni më i mirë.

Modelet e mira krijojnë vlerë për shoqërinë. Do ditë kemi një projekt të veçantë të projektimit që demonstron përsosmëri në dizajn. Sot, ne jemi të kënaqur të shfaqim një model fitues të çmimeve që bën një ndryshim pozitiv. Do të shfaqim modele më të shkëlqyera dhe inspiruese çdo ditë. Sigurohuni që të na vizitoni çdo ditë për të shijuar produkte dhe projekte të reja të dizajnit të mirë nga dizajnerët më të mëdhenj në të gjithë botën.