Revista Design
Revista Design
Restorant Dhe Bar

Kopp

Restorant Dhe Bar Dizajni i restorantit duhet të jetë tërheqës për klientët. Brendshme duhet të qëndrojnë të freskëta dhe tërheqës me tendencat e ardhshme të projektimit. Përdorimi jo konvencional i materialeve është një mënyrë për t'i mbajtur klientët të përfshirë në dekor. Kopp është një restorant që u krijua me këtë mendim. Kopp në gjuhën lokale Goan do të thotë një gotë pije. Vorbulla e formuar duke nxitur një pije në një gotë u vizualizua si një koncept gjatë hartimit të këtij projekti. Ajo portretizon filozofinë e projektimit të përsëritjes së një modele që gjenerojnë modele.

Emri i Projektit : Kopp, Emri i stilistëve : Ketan Jawdekar, Emri i klientit : Kopp.

Kopp Restorant Dhe Bar

Ky dizajn i mahnitshëm është një fitues i çmimit të dizajnit argjendi në konkursin e dizajnit të modës, veshjeve dhe veshjeve. Ju patjetër që duhet të shihni portofolin e stilistëve të argjendtë të dizajnuesve për të zbuluar shumë vepra të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese të veshjeve dhe veshjeve.

Dizajni i ditës

Dizajn i mahnitshëm. Dizajn i mirë. Dizajni më i mirë.

Modelet e mira krijojnë vlerë për shoqërinë. Do ditë kemi një projekt të veçantë të projektimit që demonstron përsosmëri në dizajn. Sot, ne jemi të kënaqur të shfaqim një model fitues të çmimeve që bën një ndryshim pozitiv. Do të shfaqim modele më të shkëlqyera dhe inspiruese çdo ditë. Sigurohuni që të na vizitoni çdo ditë për të shijuar produkte dhe projekte të reja të dizajnit të mirë nga dizajnerët më të mëdhenj në të gjithë botën.