Revista Design
Revista Design
Restorant Dhe Bar

WTC Effingut

Restorant Dhe Bar Designers duhet të eksperimentojnë me koncepte të ndryshme në modelet e restoranteve që mund të tërheqin klientelë dhe mund të qëndrojnë të freskëta dhe tërheqës me tendencat e ardhshme të dizajnit. Përdorimi jo i zakonshëm i materialeve është një mënyrë e tillë për t'i mbajtur klientët të angazhuar me dekor. Effingut është një markë e krijuar në Birraria që beson në këtë mendim. Përdorimi jokonvencional i pjesëve të motorit për ambientin është koncepti i këtij restoranti. Ajo përçon lidhjen midis pasioneve të rinisë dhe ka një ndërthurje të kontekstit lokal të Pune dhe një kulturë birre të Gjermanisë. Sfondi i ricikluar i prizave të shiritit është një tjetër tipar i dekor

Emri i Projektit : WTC Effingut, Emri i stilistëve : Ketan Jawdekar, Emri i klientit : Effingut Brewerkz Pvt. Ltd..

WTC Effingut Restorant Dhe Bar

Ky dizajn i shkëlqyeshëm është një fitues i çmimit të dizajnit të bronzit në konkursin e arkitekturës, ndërtesës dhe strukturës. Ju patjetër që duhet të shihni portofolin e projektuesve të projektuesve çmim bronzi për të zbuluar shumë arkitektura të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese, ndërtimi dhe krijimi i strukturave.

Dizajni i ditës

Dizajn i mahnitshëm. Dizajn i mirë. Dizajni më i mirë.

Modelet e mira krijojnë vlerë për shoqërinë. Do ditë kemi një projekt të veçantë të projektimit që demonstron përsosmëri në dizajn. Sot, ne jemi të kënaqur të shfaqim një model fitues të çmimeve që bën një ndryshim pozitiv. Do të shfaqim modele më të shkëlqyera dhe inspiruese çdo ditë. Sigurohuni që të na vizitoni çdo ditë për të shijuar produkte dhe projekte të reja të dizajnit të mirë nga dizajnerët më të mëdhenj në të gjithë botën.