Revista Design
Revista Design
Vazo Qelqi

Jungle

Vazo Qelqi Frymëzuar nga natyra, premisa e koleksionit të qelqit Jungle është krijimi i objekteve që fitojnë vlerën e tyre nga cilësia, dizajni dhe materiali. Format e thjeshta reflektojnë qetësinë e mediumit, duke qenë njëkohësisht pa peshë dhe të fortë. Vazo janë me gojë dhe formohen me dorë, të nënshkruara dhe të numëruara. Ritmi i procesit të bërjes së qelqit siguron që çdo objekt në Koleksionin Jungle të ketë një lojë unike me ngjyra që imiton lëvizjen e valëve.

Emri i Projektit : Jungle, Emri i stilistëve : Sini Majuri, Emri i klientit : Sini Majuri.

Jungle Vazo Qelqi

Ky dizajn i shkëlqyeshëm është një fitues i çmimit të dizajnit të artë në produktet e ndriçimit dhe konkursin për projektet e ndriçimit. Ju patjetër që duhet të shihni një portofol të artë të projektuesve të çmimeve për të zbuluar shumë produkte të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese të ndriçimit dhe veprat e projektimit të projekteve të ndriçimit.

Dizajni i ditës

Dizajn i mahnitshëm. Dizajn i mirë. Dizajni më i mirë.

Modelet e mira krijojnë vlerë për shoqërinë. Do ditë kemi një projekt të veçantë të projektimit që demonstron përsosmëri në dizajn. Sot, ne jemi të kënaqur të shfaqim një model fitues të çmimeve që bën një ndryshim pozitiv. Do të shfaqim modele më të shkëlqyera dhe inspiruese çdo ditë. Sigurohuni që të na vizitoni çdo ditë për të shijuar produkte dhe projekte të reja të dizajnit të mirë nga dizajnerët më të mëdhenj në të gjithë botën.