Revista Design
Revista Design
Pavijoni I Kuajve

Oat Wreath

Pavijoni I Kuajve Pavijoni i kuajve është një pjesë e qendrës së sapo krijimit të kuajve. Objekti ndodhet në trashëgiminë kulturore dhe mbrohet nga zona kulturore e ansamblit historik të ekspozitës. Koncepti kryesor arkitektonik është përjashtimi i mureve masive të kapitalit në favor të elementeve të dantellave prej druri transparente. Motivi kryesor i ornamentit të fasadës është një model i stilizuar ritmik në formën e veshëve të grurit ose tërshërës. Kolonat e hollë metalike mbështesin pothuajse në mënyrë të papranueshme rrezet e dritës së çatisë prej druri të ngjitur, të cilat u ngritën lart, me përfundimin në formën e një siluete të stilizuar të kokës së kalit.

Emri i Projektit : Oat Wreath, Emri i stilistëve : Polina Nozdracheva, Emri i klientit : ALPN Ltd./Architectural laboratory of Polina Nozdracheva Ltd..

Oat Wreath Pavijoni I Kuajve

Ky dizajn i mahnitshëm është një fitues i çmimit të dizajnit argjendi në konkursin e dizajnit të modës, veshjeve dhe veshjeve. Ju patjetër që duhet të shihni portofolin e stilistëve të argjendtë të dizajnuesve për të zbuluar shumë vepra të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese të veshjeve dhe veshjeve.

Dizajni i ditës

Dizajn i mahnitshëm. Dizajn i mirë. Dizajni më i mirë.

Modelet e mira krijojnë vlerë për shoqërinë. Do ditë kemi një projekt të veçantë të projektimit që demonstron përsosmëri në dizajn. Sot, ne jemi të kënaqur të shfaqim një model fitues të çmimeve që bën një ndryshim pozitiv. Do të shfaqim modele më të shkëlqyera dhe inspiruese çdo ditë. Sigurohuni që të na vizitoni çdo ditë për të shijuar produkte dhe projekte të reja të dizajnit të mirë nga dizajnerët më të mëdhenj në të gjithë botën.